NEXANS


Nexans prinaša energijo za življenje s široko paleto kablov in rešitvami ožičenja, ki zagotavljajo večjo zmogljivost za naše stranke po vsem svetu. Nexans ima partnerski pristopom s stranke iz štirih glavnih poslovnih področjih: za prenos električne energije in distribucije (podvodno in na kopnem), energetskih virov (nafte in plina, rudarstvo in obnovljivi viri energije), prevoz (cestni, železniški, zračni, pomorski) in izgradnje (poslovnih, stanovanjskih in podatkovnih centrov). Strategija Nexans temelji na neprestanih inovacij v izdelkih, rešitvah in storitvah, razvoju zaposlenih, izobraževanje strank in uvedbo varne, okolju prijaznih industrijskih procesov.

Certifikat ISO 9001

Že od leta 1992 družba Euromold dokazuje svojo zavezanost kakovosti s pridobljenim certifikatom ISO 9001. Prav vsak izdelek je pred odpremo električno preizkušen. 

Mednarodni standardi

Vsi naši izdelki izpolnjujejo tako zahteve mednarodnih standardov, kot so CENELEC HD 629.1 S1, CENELEC EN 50180, IEC 137, IEEE 386 & 404 ... kot tudi zahteve državnih specifikacij. Uradni certifikati CESI, KEMA, ATEX ... dokazujejo ustreznost naših izdelkov. V naših preskuševalnicah stalno izvajamo dolgoročne preizkuse na naših obstoječih in novih izdelkih. 

Akreditirani laboratorij

Že junija 2000 je Euromold-ov neodvisni laboratorij ELAB dobil akreditacijo BELTEST št. 192¬T-EN45001 v skladu z evropskimi standardi za laboratorije EN 45001 za električno preizkušanje srednjenapetostnega kabelskega pribora v skladu z Mednarodnimi standardi CENELEC HD 628/629.